LeanBlog - 5 perc Lean naponta

Legyél Te is Lean szakember! 5 perces blog bejegyzések a Lean szemléletről minden nap. Blogger: Kesztler Róbert.

[video] Egy prezentáció + falakon vizualizáció

Létrehozva ekkor:
  • Betűméret: Nagyobb Kisebb
  • Olvasások száma: 600
  • 0 hozzászólás
Én is csak azt tudom mondani: Wow! Hihetetlen grafikákat készít az előadásokról ez a hölgy. 
Tanulsága ennek a videónak? Én soha nem fogok tudni ilyen egy oldalas összefoglalókat készíteni az előadásomról ... bár ki tudja, most itt az ihlet, egy példa, hogy meg lehet csinálni,... csak vízió és gyakorlás kérdése.
Képzeljünk el egy olyan Lean oktató termet, ahol a falakon ilyen illusztrációk, grafikák vannak. Aki belép, már elkezd "átszellemülni", átvenni a Lean szemléletet.
 
Próbáld ki Te is! Lehet nem lesz ennyire profi, de a tréning előtt szedd össze azokat a legfontosabb üzeneteket, amiket a nap folyamán át akarsz adni, ezeket írd fel akár Flipchart papírokra, majd rakd ki a falakra! Tuti siker, én már látom!
 
Én biztos kipróbálom!
(Elárulom, hogy én szoktam készíteni hasonlót, ezért is biztatlak erre. Nem ennyire profit, de ebből is látom, hogy magasabb szintre kell emelnem ezt a vizuális támogatást, ami a munkámat segíti)
 
 
Segíthetek? Magyar Lean tréninganyag fejlesztése, folyamatfejlesztési rendszerek építése, Kaizen események vezetése, hatékony dolgozói ötletrendszer felépítése,...

LeanDesign.hu - A Lean szemlélet kialakításához elengedhetetlen szimulációs eszközök, szoftverek, tréning anyagok, segédletek, prezentációs sablonok. Nem csak Lean szakembereknek!Hogy tetszett? Szólj hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés